Τρίτη 7 Απριλίου 2015

25001 Άκης Καραγκούνης

25001 Άκης Καραγκούνης
Aρχή μας είναι ο συνδυασμός του παραδοσιακού και του αγνού  με το ποιοτικό προϊόν και την διαθεσή του στο κοινό σε λογικές τιμές ώστε να είναι προσιτό σε όλους και όχι είδος πολυτελείας.  Χτυπάμε την κρίση και γινόμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές μας, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα!!!!  Δε φοβόμαστε τη σύγκριση και είμαστε δεκτοί σε κάθε έλεγχο.
Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στα μελισσοκομεία μας και τις εγκαταστάσεις μας και να μαγευτείτε από το φανταστικό κόσμο των μελισσών και να γλυκαθείτε από το μέλι μας!!!


Η Μελισσοκομία Καλαβρύτων "Καραγκούνη" διενεργεί καθημερινούς προληπτικούς ελέγχους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στην ποιότητα του μελιού. Τα Μελισσοκομεία μας πάντα πιστά στην παράδοση παραγωγής του μελιού απέχουν από πρακτικές χημικής ή χρωματικής επεξεργασίας έχοντας ως κύριο μέλημα την υγεία του ανθρώπου.


Η Μελισσοκομία Καλαβρύτων "Καραγκούνη" είναι η πλήρης ονομασία της πρότυπης μελισσοκομικής μας μονάδας. Εδρεύουμε στους  Κραστικούς Καλαβρύτων. Μελισσοκόμος και παραγωγός της μονάδας είναι ο Άκης Καραγκούνης. Η μονάδα μας ιδρύθηκε ερασιτεχνικά το 2004 και από το 2007 δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά στο χώρο της μελισσοκομίας και των προϊόντων κυψέλης.
Τα μελισσοκομεία μας αποτελούνται από περίπου 420 μελισσοσμήνη τα οποία μεταφέρονται κατά την διάρκεια του έτους για παράγωγη ανθόμελου, ελατίσιου μελιού, καστανιάς ,βελανιδιάς, θυμαρίσιου μελιού, πευκόμελου, μέλι ερείκης και κουμαριάς.40 εξ’ αυτών  εκμεταλλεύονται αποκλειστικά για την παραγωγή βασιλικού πολτού.

~Αρχή μας είναι ο συνδυασμός του παραδοσιακού και του αγνού  με το ποιοτικό προϊόν και την διαθεσή του στο κοινό σε λογικές τιμές ώστε να είναι προσιτό σε όλους και όχι είδος πολυτελείας.  Χτυπάμε την κρίση και γινόμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές μας, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα!!!!  Δε φοβόμαστε τη σύγκριση και είμαστε δεκτοί σε κάθε έλεγχο.~



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου